Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

SISTEME SUPRAVEGHERE
DVR NVR 4 canale
DVR NVR 8 canale
Camere supraveghere diverse
Camere supraveghere DOM
Camere supraveghere IR
Supraveghere video accesorii
DVR NVR 16 canale
DVR 32 CANALE
NVR 4 / 8 / 16 / 32 canale IP
CAMERE SUPRAVEGHERE IP
Despre noi

    Sisteme de alarma si supraveghere video: configurare, instalare, service, componente, accesorii. AB SISTEMS va ofera servicii profesionale complete de instalare si service pentru sisteme de alarma si sisteme de supraveghere video, fiind licentiata de IGP pentru instalarea si intretinerea sistemelor de securitate ( Licenta IGP : Nr 1004/T/2007).
    In categoria sistemelor de securitate sunt incluse sistemele de avertizare in caz de efractie, sistemele de avertizare in caz de incendiu, sisteme de control acces precum si sisteme profesionale de monitorizare cu ajutorul camerelor video.
    Gama bogata de produse oferite spre comercializare, ne permite sa oferim solutii perfect adaptate oricarui spatiu rezidential sau comercial, in domeniul privat sau guvernamental, educational, industrial, bancar, etc.

    Datorita calitatii echipamentelor livrate si a realizarii impecabile a lucrarilor, oferim o garantie de 12 luni de la data achizitiei echipamentelor sau de la data executarii lucrarii si posibilitatea extinderii acesteia printr-un contract de post garantie.
    Oferta noastra generala este constituita dintr-o gama larga de echipamente de securitate in care cu siguranta veti regasi componentele sau sistemul dorit Operatiunile de configurare, instalare si service sunt realizate de specialisti cu experienta, utilizand cele mai performante componente pentru sisteme de alarma si supraveghere video
    Pentru realizarea lucrarilor de instalare firma noastra beneficiaza de personal tehnic autorizat, bine pregatit, cu o bogata experienta in domeniu si avizat de politie sa desfasoare activitati in domeniul sistemelor tehnice de alarma impotriva efractiei conform prevederilor art.34 din legea 333/2003.
    Sistemele tehnice oferite de noi sunt moderne iar componentele sunt in conformitate cu standardele europene din domeniu, calitatea, fiabilitatea si gradul de protectie al acestora fiind garantate de firme renumite in domeniul productiei echipamentelor tehnice de securitate.

Colaboram numai cu distribuitori autorizati de echipamente tehnice de securitate.

 
DVR NVR ADN-448
 

 
ZIP 24
 

 
IP 36-1.3
 

 
AHD 4A - 100
 

home  |  despre noi  |  produse  |  servicii  |  contact
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2009 AB Sistems. Toate drepturile rezervate